lunes, 16 de enero de 2012

Breu resum de les darreres setmanes

Aquestes darreres setmanes no hem pujat les actes de les assemblees perquè, per qüestions de quòrum, han sigut més una mena de reunions informals. Malgrat açò, hem treballat uns quants punts que resumim a continuació:

-Jornades Interbarris:

Ja tenim fixada des de fa un parell de setmanes una data i un horari. Les Jornades es duran a terme el dia 18 de Febrer, de 10'30 h. fins a les 19 h. aprox., que tallarem amb un concert si ho confirmem amb el grup amb el qual hem parlat.

Queda pendent la qüestió del so, a banda de parlar amb la AAVV pel local i els possibles permisos que hauríem de demanar.

Pròximament obrirem un fòrum a n-1 per a que la resta d'Assembles participen en la convocatòria, on publicarem les activitats a mesura que queden confirmades.

-Signatures cas Emarsa:

Ja fa més de un mes que l'Assemblea del barri Olivereta va proposar una recollida de signatures per a demanar, entre altres coses, el cessament dels càrrecs públics imputats al cas de presumpta corrupció de EMARSA (la empresa encarregada de la gestió i depuració de les aigües a la depuradora de Pinedo)

Ací trobareu més informació de la proposta i el document original:

https://n-1.cc/pg/file/read/1009937/propuesta-olivereta-documento-de-firmas-emarsa

Com que a l'Assemblea de Malilla ens vam comprometre a participar en la campanya de recollida de signatures, aquest cap de setmana un grup de companys i companyes eixirem al carrer amb aquest propòsit (a banda de les que han arreplegat alguns membres de l'Assemblea de forma individual).

Us recordem que, qui tinga els fulls de les signatures encara pot arreplegar pel seu compte i portar-les a l'Assemblea abans del dia 27 de Gener, la data en la que està prevista la seva entrega al Registre d' Entrada de l'Ajuntament.

-Xerrada sobre Mitjans de Comunicació, Opinió Pública i Política:


Us recordem que tenim prevista una xerrada amb el professor de la U.V. Bernardo Paniagua amb aquesta temàtica. La data esta fixada per al dia 16 de Febrer, per la vesprada (hora per confirmar).

-Fòrum Social amb Diputats:

Trobareu més informació de la proposta original (Contracte Ètic) ací:

https://n-1.cc/pg/file/read/965656/contrato-tico

https://n-1.cc/pg/file/read/949456/resultados-del-contrato-tico

https://n-1.cc/pg/file/read/1031442/acta-coordinadora-bpuc-11-diciembre (vore els annexos)

Parlarem d'aprofitar aquest Fòrum per fer-li arribar als diputats directament les peticions, previ consens de les Assemblees participants. Encara s'està desenvolupant aquesta proposta.

-Sanitat:

Hem tractat temàtica de Sanitat, tant informació del treball que estan fent els companys de la Comissió de Salut, com de realitzar una xerrada sobre les implicacions de les retallades al sistema públic, i les carències que pot ocasionar (encara està per confirmar).

No hay comentarios:

Publicar un comentario